För något år sedan så gick jag på en hel del studentskivor, säga vad man vill om själva festerna men något jag älskar att göra är att klä ut mig. Allt med det är roligt, kanske är det så att man vill gå in i en annan roll för en kväll eller bara tycker om att se annorlunda ut. På en skiva var temat wonderland, då fick jag sminkhjälp av en vän som bor vid finnboda hamn, precis vid restaurangen fb sea . Jag blev förvandlad till en isdrottning med mycket glitter och höga klackar. På en annan skiva var jag en panda och på ytterligare en var jag utklädd till den onda dockan ”chucky”. Till min egen studentskiva sparade jag inte heller på krutet. Då klädde jag ut mig till en zombie, jag hade vita linser och en läskig sminkning. Jag var klädd i en skör rosa klänning som var helt täckt med blod. Det var ett under att jag kom in på klubben då jag nästan droppade av blod. Jag önskar nästan att varje utekväll var en chans att klä ut sig till något nytt och spännande.